"Is er iets wat jouw gevoel van welzijn blokkeert?"

Counseling

Is er iets wat jouw gevoel van welzijn blokkeert, maar kan je er je vinger niet opleggen?
Of weet je juist heel goed wat eraan scheelt en wil je hier graag mee aan de slag?
Spelen er problemen in je leven die jouw functioneren als een fijn mens belemmeren?

Als counselor kan ik jou ondersteunen in jouw zoektocht naar inzichten en oplossingen die bijdragen aan jouw persoonlijke en emotionele ontwikkeling. Hierdoor is het mogelijk dat je de uitdagingen in je huidige leven en oud zeer uit het verleden vanuit je eigen kracht tegemoet kunt treden.

Neem contact op om kennis te maken

Rouwcounseling

“De tijd heelt alle wonden … “

Of toch niet altijd?

Het verlies van overleden geliefden, echtscheiding, verlies van gezondheid van jezelf of van je naaste, andere grote teleurstellingen … rouwen … bijna niemand ontkomt eraan en het is een proces dat meestal met naasten, familie en vrienden, kan worden doorstaan.

Er zijn echter omstandigheden waarin het rouwproces niet goed op gang komt, of stagneert. Hierdoor lukt het niet om een gevoel van welzijn terug te vinden.

Dit komt vaker voor dan men over het algemeen denkt. Naarmate de tijd verstrijkt neemt de eenzaamheid vaak toe, omdat de mensen om je heen inmiddels wel verder zijn gegaan met hun leven. Je kan het gevoel krijgen dat je je nooit meer beter zult gaan voelen.

Een rouwcounselor kan uitkomst bieden om weer te kunnen genieten van het dagelijks leven. Binnen een warme professionele relatie ondersteun ik jou graag om je weer verbonden en geborgen te gaan voelen, met hernieuwde mentale veerkracht tot gevolg.

Ervaar ook de waardevolle impact van rouwcounseling binnen de setting van paardencoaching.